Teinien käsityöt

  • licence27

Tullessani eilen syömästä puhelin soi. No yleensä se tietää töitä ja noin suunnilleen muistan ne paikat missä olen käynyt ja ihmisetkin nimiä lukuunottamatta- lisäksi jos talossa on nättejä tyttäriä niin muistan yleensä ne, poikia / vävyjä en.

Tämä hauska talvi ja katolta pudonneet lumet ovat tehneet kellarin vaaleasta tuhkimosta ikkunattoman. Pelkona on että sulaessaan lumi/sohjo/vesi kastelee taloa liikaa. Mutta tuhkimo ei ole yksin ikkunattomassa asumuksessaan vaan teinitytön seuraksi saapuu autollaan mies.

Tuhkimo en kipeä, tuhkimon äiti työn uuvuttama ja miehellä mielessä- no ei ainakaan lumen siirtäminen edes sen verran että saisi isileasing autonsa parkkeerattua hieman fiksummin. Kuntosalille ja tuhkimoa lähentelemään kyllä riittää energiaa. Sanoinkin että kannattaa kolata sille ruosteenraiskaamalle astralle paikka tien sivuun ettei lumiaura paalaa sitä.

Puhe meni kuuroille korville. Opetuksena kuitenkin teille tuleville äideille ja isille joilla on alle 16 v tytär ja tyttärellä yli 18 v poikaystävä- Niiltäkin pitää voida vaatia jotain jos meinaavat saman katon alla öitä viettää. Ehkä kerrostaloasukki ei voi tajuta sulamisvesiongelmaa tai sitä että työssäkäyvä YH äiti ei jaksa 15 kuution kinoksia yksin siirtää. Eikä varmasti tajua tulevaisuudessakaan jos ei asiasta informoida.

Itse olen ollut 25 v "tytön" vanhempien luona vastaavassa tilanteessa ja poistin kinokset sen kummemmin siitä numeroa tekemättä- koneella tosin suurimman osan, mutta käsin ne paikat mihin ei koneella päässyt eli raput- portinpielet ja autotallin oven edusta osan. Mökkitien auraus olikin isompi projekti, puhumattakaan kaivosta ja sorastuksesta- hukkaan heitettyä rahaa, aikaa ja energiaa. Senkin ajan ja rahan olisi voinut käyttää hotellissa.

Voi tietty olla sekin kun on oma auto, eikä isin / äidin auto niin ei vapaaehtoisesti halua ajaa kinokseen. Omatoimisuus ilmeisesti kielletään teineiltä sekä sisällä että ulkona.

Lumen luominen kun ei vaadi mitään koulutusta, eikä siinä ole ihan niin paljon vaaroja kuin siinä että antaa kaupunkilaispojalle kirveen tai moottorisahan. Tokihan kauniin kellarituhkimon lähentely teinien käsityöt voittaa. Mut missäs sit lähentelee tuhkimoa kun kellarikerroksen lattialla on puoli metriä vettä. Varmaan sit astrassa tai siellä kerrostalossa. Kyl se autossakin onnistuu, mut talvella / keväällä hyvän kutupaikan löytäminen on vähän haasteellisempaa.

Inhottavaa sitäpaitsi kun puhelimen päässä vieras ihminen puhuu kuin vanhalle tutulle. Äänen perusteella luulin nuoreksi naiseksi- no ei vanhakaan. Mut tytär oli mielestäni liian nuori ja äiti liian vanha vakavemman tuttavuuden tekemiseen.

Tutkan mukaan sinnekin sataa kohta lisää valkeaa "kultaa"

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus