Pienet entiset pihapuut

  • licence27

Olipa kerra jossain englantilaisessa koneliikeessä vihreä kaivuri johon joku kyläseppä oli istuttanut hakkuupään. Lopulta kone päätyi suomeen ja savolainen halusi ruveta sillä pätkimään polttopuita.

Valitettavasti vaan puut oli jo siinä vaiheessa kaadettu joten eipäs ollutkaan niin helppoa. Kone kun on tavallaan mekaanisesti automatisoitu siten että se olettaa että ensi puu täytyy kaataa. Näin ollen kun leuat avaa kääntää yksi sylinteri hakkuupään pystyy.

Kun tunti oli kulunut, pätkittynä oli yksi puu, varpaat alkoi olla jäässä päätin vähän neuvoa. Neuvo oli varmaankin CE merkinnän vastainen, mutta koskapa töitä oli tarkoitus tehdä eikä moottorisaha pelannut oli jotain keksittävä.

Ratkaisu oli varsin yksinkertainen eli hakkuupää vaakatasoon, kallistuksen sylinteristä letkut irti ja tulpat päihin. Ei ollut vaikea operaatio, mutta sen jälkeen alkoi purua lentää ja pöllejä pudota. Voi olla koneen omistajallekin melkoinen yllätys. On näet huonolla menestyksellä yrittänyt samaa sylinterin letkut paikallaan huonolla menestyksellä.

Kerronpa tässä vielä yhden erikoisen jutun: Jos tiedät huoltoaseman nimeltä Linnatuuli. Ennen ABC aikaa se oli ainoa paikka mikä oli aina auki. Kaverini halusi yhtenä yönä sinne käymään ja kertoi sitten haluavansa pelata Amor jotain (rakkaustietopeli) PhotoPlay laitteella. En ollut koskaan sitä laitetta tai peliä käyttänyt ja hän kun oli siitä läheltä kotoisin tunsi pelin.

Se oli moninpeli ja hänen toinen kaverinsa putosi ensin ja sitten jatkoimme kaksin. Kun sitten muutaman kierroksen jälkeen hänkin vastasi väärin jäin siihen hetkeksi aikaa yksin, koska peli jatkuu kunnes vastaa väärin. Toki jonkun verran jouduin arvaamaankin, mutta siinä vaiheessa kun ensimmäisellä yrittämällä rikoin sekä kavereiden ennätykset että ylipäätään koko koneella pelatun parhaan tuloksen ja vieläpä melkoisella erolla niin sitä saattoi pitää erikoisena.

Jos en väärin muista niin siinä pelissäkin oli kysymys parinmuodostuksesta ja pituudesta uskottiin olevan apua metsästyksessä ja muutenkin ravinnon hankkimisessa. Nythän voidaan

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus