Pieniä käynnistymisvaikeuksia

  • licence27

Tänään naapuri juoksi järven jäällä. Käveli ainakin sujuvasti, mutta itse en poistunut rantakiveltä edes sitä ensimmäistä metriä. Ennusteen mukaan lämpötila laskee lähipäivinä ja se taas tarkoittaa että järviin syntyy teräsjäätä ja jos ennuste pitää niin jään paksuus tuplaantuu seuraavan viikon aikana.

Piti paluukuormaan ottaa vähän polttopuita. Kyllä ne kuormaan meni, mutta vaikeaa oli. Nyin aikani moottorisahaa käyntiin ja pimeä ehti tulla ennen kuin sain sahaa sen verran purettua että sain rikastimen vivun takaisin paikalleen.

Siinä samassa rytäkässä ja niin ikään varsin hämärässä tankkasin sahan ja lisäsin teräketjuöljyä. Polttoainetankin korkki meni nihkeästi paikalleen ja teräketjun voitelusainesäiliö vielä huonommin ainakin kun katsoi sit kenkää hetken päästä, öljyä oli edelleen säiliössä, mutta niin ikään haalareissa, toisessa kengässä ja sukassa.

Paluumatkaevästä ostaessa tietysti edelläni menneen naisen pankkikortti temppuili. Kaunis nuorempi versio jo pakkasi ostoksia kovaa vauhtia, mutta hiljensi Grandiosan kohdalla pakkaustahtiaan kun alkoi näyttää ettei sinne kuutos Mazdan konttiin kohta saadakaan ruokaa. Ilmeisesti juomapuolta oli vielä täydennettävä kadun toiselta puolelta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus