Voi kun tietäisit

  • licence27

Oli tällä päivälle vain vähän ohjelmaa- tai niin siis luulin. Piti muutama lauta halkaista, lyödä kattoon ja sen jälkeen ruuvata muutama pätkä paneelia.

Siinä vaiheessa kun lauta oli kiinni katossa tulikin ohjelmaa- Tuli näet kaivattu ja jo kauan sitten tilattu pieni ikkunalähetys asentajineen.

Samaan aikaan oli puhelin soinut ja se tarkoitti pikalähtöä nostokeikalle. Pikalähtöä muuten, mutta yllättäen pitkistä nostoliinoista toinen oli jokseenkin lujaa kiinni edellisessä nostokohteessa ja olikin oma operaationsa vapauttaa se käyttöä varten. Kyllä työ silloin sujuu kun on oikeat työkalut.

Minulta kysyttiin muutamaa päivää sitten "Etkö itse kykene noista mitään tekemään, kun kaikkeen jonkun tarvitsisit?"

Tuo lasien laitto ainakin oli sellainen homma että ei se kauhean vaikea ole kun valmisteltu kunnolla, mutta siihen tarvii olla kunnon työkalut ja aika fakiiri saa olla jos meinaa että onnistuu yksin ylipäätään.

Niin monen asian tekemistä olen tässäkin blogissa käsitellyt oman kokemuksen perusteella ja työmaalla nähtynä että ymmärrän kyllä aika hyvin mihin hommaan kannattaa palkata tekijä ja mitä kannattaa tehdä itse.

En tiedä mitä on tapahtunut varsinkin täryn ajossa kunnostautuneelle harjoittelijalle. Muistelen vaan silloin joskus kysyneeni että onko palaamassa yhteen lapsensa isän kanssa ja silloin vastaus oli että miehen tarvis muuttua aika paljon että niin kävisi. Joko ihme on tapahtunut tai mies vaihtunut, mutta joka tapauksessa tänään jouduin kaksi hänen maalausharjoituslaudoistaan silppuamaan.

Maalaaminen kun ei ole mun juttuni. Keväällä näkee miten syksyiset maalaukset onnistuivat. Kyllähän sitä pensseliä heiluttaa ja purkkiin kastaa, mut maalaaminen on vähän muutakin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus