Piiri Neonien ympärillä

  • licence27

Millainen nainen ostaa autokseen Neonin tai kaksi? Toinen hankitaan varaosiksi?

Tänään oli kirjaimellisesti paskahommia. Ei ollut yllätys että tuo paikka kaivettiin uudestaan auki. Muistaakseni sanoin siitä talon omistajille viime vuonna kun toista paikkaa korjattiin. En kuitenkaan arvannut kuinka hyvin oikeaan osuin.

Sikäli meni pieleen että betonikaivo jäi paikalleen, mutta vanhoista viemäriputkista on jäljellä enää haiseva muisto. Pesukone on jo melkein ohjelman lopussa.

Ihmettelin taas kerran heikkoa laatua. Pari vuotta sitten tehty salaojitus oli tehty peltosalaojalla, eikä sepelistä ollut tietoakaan. Lisäksi putki oli kyseenalaisella korkeudella (lue liian ylhäällä), sadevesiputki niin ikään jatkettu peltosalaojalla ja läpivienneissä ranteen mentäviä reikiä.

Kaivetttu ympärys auki, muttei laitettu minkäänlaisia routaeristeitä, uudet betoniportaat näyttivät eläneen talven aikana.

Varmaan se talo pystyssä pysyy seuraavat sata vuotta. Aika ikävää vaan ettei korjauksia ole mietitty loppuun asti.

Päivän päätteksi piiri pyörähti piikkipensasaitauran tekoon. Ei niitä puskia tosin ollut kuin neljä, mutta aika kiviseen tantereeseen sen uran kaivaminen lapiolla olisi vienut koko päivän.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus