Pitkäkyntinen

  • licence27

Webaston korjaus - rikkoutunut paneeli ja oikosulussa releen diodi. Rele purettu uusi diodi juotettu ja kaikki varmaan pelaa kun joku vaan jaksaa nostaa penkin takaisin hyttiin

Kovan onnen tiilet tarvis vielä siirtää. Tiilet jotka hyvä asiakas oli aikanaan taloa tehdessään tilannut ja ilmeisesti yksi sisäseinä oli vaihtunut tiilestä levyseinäksi ja varmaan pari isoa ikkunaa oli jäänyt vähentämättä.

No rautakaupan hovikuski oli sit tavaraa tuodessaan kieltäytynyt ottamasta tiililetkoja kun eivät olleet lavojen päällä- no sit joku viikko sitten nosteltiin ne lavoille- ei kelvannut koska lavojen päällä oli vahvikevanerit. Ilmeisesti liian pieni lava autossa tai jotain. No koska oli muuta asiaa rautakauppaan niin lastaamaan tiiliä- meni ihan sujuvasti 8 trukkilavaa vanereineen ja olisi vielä mennyt kivuttomasti 2 lisääkin, peräpokkaukselle jos saisi laitettua niin kaikkiaan menisi noita 12 tai 14. Olin varautunut moottorisahalla, mutta mahtuivat kyytiin sillpuamatta.

Toivottavasti rautakaupassa ei seuraavalla kertaa laiteta vääriä koodeja. Kaunis oli nainen pitkine kynsineen, mutta ei ole vielä oppinut mikä ero on
Y-haaralla ja säätökulmalla ja kolmesta putkityypistä 2 osui oikein. Onneksi samassa kaupassa on todella palvelualttiit varastomiehet.

Ihan täysi työpäivä, mutta meni kokolailla kivuttomasti paitsi jalka.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus