Voihan VR taas

  • licence27

On taas rautateillä ongelmia. Tällä menolla liput myydään juniin ovelta, käteisellä ja tasarahalla. Onneksi ei ole mitään pakollisia junamatkoja tiedossa ja laittakoon lippujärjestelmänsä kuntoon. Ulkoistetaan kolmeen kertaan ja sit kun tulee ongelmia yritetään ulkoistaa nekin.

Teknikko kävelee vanhan auton käynnistysveivin näköinen rosteriputki kädessään ja kohtaa ovella nuoren isninöörin. Teknikolla on ongelma- Miten sovittaa 16 reikäinen mm letku 20 mm ulkohalkaisijaiseen teräsputkeen. Veneen osia kotimaista ainutlaatuista käsityötä.

Idea sorvaamisesta ei toiminut, koska veivi ei mahtunut pyörimään. Insinööri eli minä ratkaisin ongelman. Putki poikki oikeista kohdista ja letkuprässillä ensin 19 milliin, leukojen vaihto ja sit uusi puristus kokoon x.

Seuraava käsityökohde oli niin ikään liian iso, mutta ei soveltunut prässättäväksi. Ei soveltunut sorviinkaan, mutta jälleen insinööri ratkaisi. Vähän suoraa hiomakonetta sisäreikään, keskiökärki sisään ja sorvaamaan. Peilipinta ja tarkkuus 0,05 millimetriä riittänee jätevesisäiliön tyhjennyskorkin liitokseen.

Lenkki 4.4 km loistavassa säässä

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus