Pöllejä

  • licence27

Rakentamattomilla tonteilla on valtavia luonnonvaroja- ehkä joskus vielä päästään siihen pisteeseen että ne otetaan talteen, eikä ajeta kaatopaikalle. Myös rakennetuilla tonteilla voi tulla vastaan löytöjä. Pihaa uusiessa maasta paljastuu valtavasti kiviä tai pihassa saattaa kasvaa tuhansien eurojen edestä puuta. Hyödyntäminen on vaan ongelmallista postimerkin kokoisilla tonteilla.

Varmaan joka kunnassa / kaupungissa vaaditaan jättämään tontille tietty määrä puita. Kun niitä pienellä tontilla väistellään ja kierrellään palaa äkkiä uusiutumattomia luonnonvaroja enemmän kuin suurella vaivalla säästetyt puut pystyvät koskaan tuottamaan. Jos sattuu oikein hyvät tai parantuvat olosuhteet niin puuhan kasvaa ja vauhdilla kunnes kuolee tai kaadetaan.

Metsurilla oli ollut kiva homma kaataa kuusi reilun metrin päästä seinästä mökkien väliselle käytävälle. Pitkä oli ja paksu. Sen kuusen seuraava osoite on saha. Sahalla se jakautuu puruksi- kuiviketta ehkä hevosille, laudoiksi ja pinnoiksi. Kyllä sillekin puutavaralle hintaa tulee.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus