Skabaamaan

  • licence27

Toki ymmärrän mainontaa, mutta melkoista masokismia istua minikaivurissa 2 viikkoa putkeen. Toki noin voi tässä tapauksessa voittaa koneen omakseen tekemättä mitään, saada mainetta ja kunnia ym- mutta paljonko voittajan tuntipalkaksi lopulta muodostuu?

Siinä mielessä kisahan on hyvä niille joilla ei ole töitä, eikä kesätyötäkään- joka voittaa saa samalla mahdollisuuden työntekoon- nuori ihiminen oppii toiminnot päivässä, ehkä vanhempikin.

Mökissä asumisessa on jo kilpailtu, saunomisessakin siihen saakka että yksi kuoli, mutta viime viikolla tuo kaivuriskaba olisi ehdottomasti pitänyt viedä pihalle jonnekin ostoskeskuksen puhtaalle valoisalle parkkikselle- siinä olisi tullut samalla saunominenkin. Myös pienet opetukselliset tehtävät voisivat olla paikallaan: Minikoneen telojen kiristys, nivelten rasvaus, Öljyjen ja nesteiden vaihdot sekä pihatehtävänä pesu ja puunaus. Ehkä myös joku ostoskeskuksen valopylvään kaataminen ja suihkulähteen tyhjennys.

Kerran olen nähnyt naisen minikoneen puikoissa- kyllä syntyi hyvää jälkeä ja kovaa vauhtia.

Oma vauhti ei ollut tänään kovin kova. Täysi 8 h päivä ja lukematon määrä ajettua maata alkulämmittelynä. Siihen päälle puusavottaa toisen koneen ja moottorisahan kera. Virkaiältään vanhin kuski oli ilmeisesti tankannut sahaan dieseliä- tämä siis siksi kun tarrattomalla ja teipittömällä Aspen astialla oli viety dieseliä täryyn- kyllä se puuduttaa sahan varmasti. Voi olla että vika on jossain muualla, mutta sahoista uusin ja kaunein simahti heti käynnistyksen jälkeen. Se viittaisi ongelmaan pottoaineessa tai sen saannissa. Jos kaasutin on ollut ennen väärän aineen tankkausta täyteen niin käynnistyy kyllä, mutta sitä mukaa kun dieseliä menee sekaan niin alkaa olla sytytystulpalle mahdotonta sytytettävää noilla paineilla.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus