Poutaa odotellessa

  • licence27

Luvassa on Forecan mukaan talven toiseksi pahin lumimyräkkä. Pahin olisi parin päivän päästä edessä. No ei se mitään. Kakkoskoneessa on takalasi paikallaan ja kolmosessa tuskaa ja rasvaisia työvaatteeita tuottanut rasvaus takana.

En edes muista että olisin koskaan saanut käsiprässillä 400 bar rasvaprässinletkun menemään kappaleiksi, mutta tänään kävi heti aamusta juurikin niin. En muuta selitystä keksinyt kuin sen että rasvattavaan kohteeseen menevässä putkessa taytyi olla jäätulppa, koska pienen lämmityksen ja prässin letkun vaihtamisen jälkeen rasva meni perille ongelmitta.

Kardaani on ollut ilmeisen kovilla ja varsinkin muutaman päivän takainen sidontaketju kierukassa episodi varmaan antoi aika terävän jysäyksen. Ei tahtonut irrota koneesta ilman lievää väkivaltaa, eikä edes onnistuneen voitelun jälkeen mennä suosiolla paikalleen.

Tuulesta ja talkoolaisen kasaamista penkoista johtuen ei uskalla odottaa ihan sateen päättymiseen saakka. Jos odottaisi niin varmaan 10 cm pomppujen tilalla olisi saman talkoolaisen jäljiltä 20 cm pomppuja.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus