Veromatematiikkaa 2

  • licence27

Vuoden paskimpia päiviä on veroilmoituksen tekopäivä. Jälleen kerran aivan outoja numeroarvoja ja valtava ristiriita tulojen ja menojen välillä.

Kaiken takana irrallinen tili tilikartalla. Sen saldo kyllä lisääntyy ja tapahtumat rekisteröityy, mutta summaaminen oikeaan verokohtaan täytyy tehdä käsivaraisesti.

Paljon työtä ja laiha 8 x A4 lopputulos.

Kiitos kuumeen ja parin lumisateen oli pihalla aika säälittävän näköistä. Lunta siellä täällä, portailla ja kulkuväylillä. Vieras tulossa ja kauniimpaa sukupuolta.

No vaikkei nyt kyseessä ollutkaan mikään tyttöystäväehdokas eikä ruotsalainen prinsessa niin päätin tehdä vähän rajummat lumityöt. Rajummat siksi kun katolta oli yhden oven liuku-uralle pudonnut lunta reilumpia määriä ja lisää on tulossa. Se oli nyt jo todella kovaa.

Vaan ei hätää- kaivuri oli sopivasti väärässä paikassa ja kauhakin valmiiksi paikallaan. Sillä ne ovien edustat ja betonikäytävä puhdistuivat kätevästi ja hikoilematta. Siitä sitten tekemään ruokaa eli 2 erilaista lasagnea. Toisessa tummat levyt ja vaalea kastike dolmion purkista ja toisessa vaaleammat levyt ja oikeasta maidosta tehty vaalea kastike. Muuten meni hyvin, mutta karvan verran liian pieni kakkosvuoka. Sen johdosta ykkösvuokaan meni kahta erilaista vaaleaa kastiketta, ylimpään parikerrokseen ei riittänyt enää jauhelihakastiketta, joten siihen meni kidneypapuja.

Kummankaan maussa ei ollut mitään vikaa - no suolaa mun makuuni oli ohjeissa liian vähän.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus