Räikän matka

  • licence27

Kohta kuukauden olen miettinyt kuka on varastanut työkalusarjasta räikän ja toisesta kuusiokolohylsyn. Tänään arvoitus sitten ratkesi ainakin osittain. Kolmesta kadonnesta työkalusta kaksi löytyi kaivinkoneen pakoputken päältä konetilasta.

Se on uskomaton suoritus kun ottaa huomioon että pakoputki on varsin pyöreä muodoltaan ja moottori kuitekin tärisee ja kyseessä on liikkuva kone aktiiviajossa.

Ellei sitten joku ole lainasta palauttanut niin todennäköisesti räikkä on ollut konepeiton päällä kun kone nopean huollon päätteksi on ajettu tallista ulos. Sieltä se on pudonnut konetilan remppavalon suojakoteloon ja ollut siellä koko edellisen tyyömaan ajan ja tällä nykyiselläkin työmaalla eiliseen iltaan asti. Eilen on sitten ollut niin kova kallistus ja sen verran tärinää että on luikunut kotelosta pois ja aina pakoputken päälle asti.

Kovin kauan se ollut siinä ehtinyt olla koska muovinen kahva ei ollut kärsinyt lennosta. Jos moista yrittäisi tehdä tahallaan niin räikkiä olisi pohjapanssarin päällinen täyteen ennen kuin ensimmäinenkään luiskahtaisi pakoputken päälle siten että kahva nojaa huohottimen letkuun

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus