Häntäheikkikö

  • licence27

Kun väärään numeroon tulee viesti "soita" niin minähän soitan kun ei ollut palvelunumero. En tiedä kuka se sitten on jolle naiset yrittävät soittaa, lähettää viestejä ja puhuvat sitten minulle ikään kuin tuntisivat ja hetken päästä tajuavat soittaneensa väärään numeroon... Onkohan sitten jossain mies joka iskee naisia kuin liukuhihnalta ja siinä vaiheessa kun tulee aika vaihtaa numeroa latelee minun numeroni kuin olisi omansa.

Eilinen oli viides kerta vuoden sisään.

Työmaalla on portaiden alla tilaa enemmän kuin helsikiläisessä opiskelijasolussa ja tänään maan alta löytyi nykymuodin mukainen kaappaushuone. Suomennettuna pieni kellari jonka olemassaolosta minulla ei ollut mitään ennakkotietoa. Ihmettelin vaan että ompas tukimuuriin laitettu jukevän oloinen painolaatta- jopa niin jykevä että ei natissut kun ajoin kaivurilla päälle.

periaattessa suorasta seinästä tulkin sitten seitsemän pätkän monikulmalabyrintti ja salaojalla pitäisi vielä päästä ali kahdesta tukimuurista. Ei etene edes metriä tunnissa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus