Rakkaat naapurit

  • licence27

Ruotsalaiset ovat mielestään insinöörikansaa. Kuitenkin täytyy todeta että heillä on vielä paljon opittaavaa keskusvoitelusta. Purin näet päivällä kymmenkunta vuotta vanhan kauhanpyörittäjän työkalukiinnikkeen puolelta tiivisteiden vaihtoa varten.

1 Läpivienti on täysin symmetrinen kahdesta suunnasta. Näin ollen sen pystyy laittamaan paikoilleen kolmella tapaa väärin.
2 voitelukanava puuttuu
3 työkalukiinnikkeen alla on rasvanippa. jonka löysin vasta aivan hiljattain. Kuka haluaa mennen työkalukiinnikkeen alle rasvaamaan käsiprässiillä kun kokolailla koko muu kone on keskusvoitelun piirissä
4 läpiviennin keskellä ei ole yhtään kanavaa= kun vaan löydän tarpeeksi pienen pyörivän liittimen niin pystyn poraamaan sen rasvakanavan ja vieläpä ihan suoraa reittiä alaosaan. Venttiililohkosta tai itse venttiilistä läpi poraaminen voi olla mahdotonta, mutta 4 mm putkelle saa kyllä jonkilaisen uran tehtyä.

5 miksi hitossa tiivisteet on ulkoreunalla? Tarvii purkaa sekä yläpää että alapää kun sormet ei taivu tai yletä laittamaan kuin puolet tiivisteistä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus