Rakkaat naapurit

  • licence27

Ihmettelen HML kaupungin, Ympäristökeskuksen ja kaupungin vuokralaisen tapaa toimia.

Toisaalta taas jos tekijänä on ollut kaupungin valtuustossa istuva, hänen poikansa tai oppipoikansa niin en yhtään ihmettele että naapurista meni useamman keskivertokaupunkilaistontin verran metsää suorastaan hylkyyn. Ainakin kannoista päätellen priimaa ja maasta päätellen hyväkasvuista metsää.

No millä sitten moinen tuho saadaan aikaan- no helposti eli johtamalla vettä naapurin puolelle. Sellainen asia mikä pitäisi ymmärtää maalaisjärjellä ja sellainen asia mikä olisi pitänyt huomioida sen valtavan kentän ympäristövaikutusten arvioinnissa myös ilman sitä maalaisjärkeä.

Vittumaista korjata ammattitaidottoman harrastelijan aiheuttamia vahinkoja ja eniten vituttaa että senkin työn tekemisestä on maksettu.

Toisaalta ymmärrän kyllä tekijän logiikan: Pienellä koneella pieni oja naapurin puolelle kivikkoon " Kyllä se sinne imeytyy" - no se kivikko ei sitä vesimäärää niellyt varmaan päivääkään. Kolot täyteen ja sitten pintaa pitkin tuhansien neliömetrien alueelle kiitos suhteellisen tasaisen maaston ja runsaan virtauksen.

Välillä suorastaan hirvitti että joutuu moottorisahalla pätkimään pöllejä koneen alle että pääsee pois sieltä vettyneen rudan ja turpeen keskeltä. Onneksi sentään oli jotain polttopuukokoisia jäänyt ojan varteen pystyy. Melkein kuivin jaloin sieltä sentään kotiin pääsin ja ensiapu on nyt annettu. En tiedä riittääkö se, vai täytyykö lähteä isontamaan alajuoksua.

Ja sitten kokonaan toiseen osoitteeseen. Oma maa mansikoita vailla, mutta näköalaa on ainakin kaislikkoon.
Eilinen ehdollisuus alkaa vahvistumaan. Tänään joku ihan vieras soitti ja oli ilmeisesti jonkun verran tehnyt selvitystyötä että oli minun numeroni löytänyt.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus