Ja niin he saivat toisensa ainakin ehdollisina

  • licence27

En tiedä kenelle maksettiin eilisen keikan tekniikasta tai lähinnä äänistä. En ole aikaisemmin poistunut kesken keikan- varsinkaan sellaisen minkä pääsylipun olen ostanut, mutta niukasti lauantain puolella tulin kotiin ja varmana jäi monta hyvän artistin biisiä kuulematta. Siis varmasti jäi, koska jos sanotaan normaalisti sentään pystyy tunnistamaan laulun sanat ja tietysti esitettävän kappaleen. Nyt oli vaikeuksia jo kappaleen tunnistamisessa puhumattakaan että olisi saanut sanoista kunnolla selvää- Ei se enää mitään musiikkia ole jos sitä ei pysty tunnistamaan musiikiksi.

Parempaan laatuun pääsee kun pistää päähänsä ison teräskattilan ja hakkaa sitä vasaralla.

Ei ole paljosta kiinni, mutta ihan yksinkertainen lääke tuohon laadulliseen ongelmaan on tinkiminen äänen määrästä. Väkeä oli hyvin ja artistit tekivät lavalla parhaansa, mutta se ei vaan lohduta kun biisien välisistä puheosuuksta ei saanut selville edes sitä mitä kieltä artisti puhui. Nauti siinä nyt sit livemusasta perkele.

Jos nyt sit päivän paras anti pitäisi nimetä niin silmille kyllä riitti syötävää. Takanani istui jonkin aikaa todella näyttävä vaakaraitapaitainen rillipäinen blondi- valitettavasti esiliinan kanssa;)


Tunsin tänään itseni täysin suunnistustaidottomaksi. Ajoin lavetilla puomista sisään ja sitten vasta ekassa mutkassa hokasin että se ei ole se sama ura. Se taas johtui siitä että menin sen oikean uran loppupään auton kyydissä ja alkupäätä en ollut koskaan nähnytkään.

Oikeastaan oli onni että ajoin harhaan, koska se oikea reitti oli tukossa ja sieltä olisi joutunut siirrättämään ainakin asuntoauton ja yhden perävaunun ja ehkä silti joutunut peruuttamaan takaisin kun kuorma on otettu alas.

Ensi viikolla tulee eteen harvinainen tilanne. Käyttötili menee kokolailla tyhjäksi, riippuen tietenkin siitä minä päivänä palkka tilille napsahtaa. Edit 26.10: Ei vielä varmistunut se kauppa, mutta ilmeisesti ainain viereisen kohteen ostanut uskoo kaupan toteutuvan.

Jos näin ei olisi niin varmaan olisin tänään tehnyn vakavalla naamalla tarjouksen Nissan 300 ZX twin turbosta- se tosin oli pilattu automaattilaatikolla ja ahtopaineiden nostolla, mutta muuten se oli nätti auto neulaspeitteen alla.

En tosin tiedä mitä käyttöä näillä ajoilla keksisin autolle mistä on penkitetty nelisensataa hevosvoimaa ja jossa ei taida olla talviajon helpottamiseen kuin löysä lukkoperä.

Sitkeä liiteri pohja tuli viimein luovutuskuntoon ja pääsee vaihteeksi tuon vähän uudemman koneen kanssa tekemään jonkin sortin valtaojaa. Täytyy muistaa seuraavaksi kerraksi ottaa kumisaappaat kyytiin siltä varalta että maa pettää telojen alta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus