Rakkaat naapurit

  • licence27

Hyvä penkkiurheiluilta takana. Nimenomaan ilta koska jatkoajalle venyneen jääkiekon perään katsoin vielä puoli erää lentopalloa.

Janne Ahonen ei voita mäkiviikkoa tälläkään kertaa teki tuomaristo sitten huomenna mitä hyvänsä. Näköjään kuitenkin Koivuranta oli yhden osakilpailun voittanut ja varmaan aika hyvällä voittajavetokertoimella.

Päivällä taas ei mennyt hyvin. Ei löytynyt perustuksen mittakuvaa tai suunnitelmaa missä näkyisi salaojat tai edes tarkistuskaivojen paikat. Täytyy vaan toivoa että paikka on tiistaina aamupäivällä merkattu ja että soraa saa heti kun kaukolämpöputket on hitsari saanut hitsattua ja eristäjä eristettyyä- jos ei sit tällä kertaa ole yksi ja sama henkilö.

Pistin kuitenkin omaa salaojaa taas jonkun matkaa piiloon, enkä ollut ainoa ahertaja korven keskellä. Naapuri paineli metsäkoneensa kanssa menemään niin että rytisi ja näyttipä tien varressa olevan tukkirekkakin täydessä lastissa. Hyvähän siellä on touhuta kun tie on ainakin siihen metsäkoneen tankkausasemalle asti tukkiauton kestävää jopa näin sateidenkin ja vähäisen haihtumisen aikana.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus