Ranskanseisoja

  • licence27

Kyllä ranskassa ennen osatiin tehdä hyviä autoja, oli 205 ja sitä edeltäneet mallit, 106 oli vielä ihan OK, sitten Ranskassakin keksittiin että laitetaan autoon väylätekniikka.
Ehkä siellä ei ole niin väliä jos jää tien varteen, lämmintä, mukavaa ja edessä ja takana toinen samanlainen odottamassa hinuria.
jos ei pääse 100000 km ilman että virta-avain katkeaa kun nainen ajaa mokiltä toiselle, Vaihdekeppi irtoaa kulissista huonon hitsauksen vuoksi, väylätekniikka tyhjentää akun kahdesti, Jarrut epäkunnossa kahdesti, ESP kerran, Etupenkki lakkaa liikkumasta, vetokoukun töpseli pistää väärät valot vilkkumaan, Emission Control hajoaa kahdesti, väittää polttimoita rikkinäisiksi vaikka ne on ehjiä. Ajettavuus on talvirenkailla vanhan datsunin tasoa kun renkaissa on huollon jäljiltä melkein tuplapaineet.
Nämä siis kaikki normaalien määräaikaishuoltojen väleissä. Tänään kun piti vain kaksi kilometriä päästä laina - autolla niin neljännes matkasta meni OK sitten syttyi STOP - muka rengas räjähti. Ei räjähtänyt mutta pakko oli hankkia toinen kyyti että sai omansa huollosta pois. Webaston hehkutulpan vaihtoivat, kestihän se kymmenen vuotta, paremmin siis kuin iskareiden suojakumit ja yksi ahtoputken korvake. Harvalla autolla pääsee noin vähillä korjauksilla.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus