liki 20 ongelmatonta kilometriä

  • licence27

Joutui vielä lainaamaan ranskanseisojaa. Kummeissa oli ilmaa ja mikään varoitusvalo ei palanut eikä syttynyt aiheettomasti, josko auttaisi kun vähän jäätyy niin ei ole joka paikassa kosteutta ja lentävää kuraa.

Onhan ne nahkajakkarat ihan mukavat syksyllä ja keväällä, jos sattuvat toimimaan. Kesällä alkuun tulikuumat ja talvella jääkylmät- pitäisi lohkolämppäriin yhdistää A ratin B penkkien lämmitys.

Siinä sitä olisi ranskalaisille insinööreille miettimistä-mutta niin olisi ruotsalaisillekin. Markkinajohtajan asennussarja- Sähkokytkin on niin tökerön kokoinen että ei sovi mihinkään valmispaikaan, alimitoitetut sähkönsyöttöjohdot ja aivan onnettomat liittimet, olisivat panostaneen pinta-asennettavan kytkimen tai edes jonkinasteisen asennuslevyn. Ohjaamoon ei jää mitään tällä menolla, niin ja puomikaapelissa monta metriä ylimääräistä, lukon kaapeli onnettoman lyhyt, eikä yhtään läpivientikumia. Varmaan ei ole tuon asennussarjan suunnittelijat asentaneet yhtään demokonetta yksin, Siperia opettaa tai Kroatia

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus