Savotan loppusuora

  • licence27

Vettä tuli iloisesti- ei tarvinnut mennä savikentälle rypemään.

Harvinaista herkkua viime aikoina kun pystyi käymään kaupassa muuallakin kuin ABC:llä - ei mieli tehnyt mennä, mutta yksien kenkien vajaus tarvi täyttää+ autovahaa.

Ensinnä oli kuitenkin purettava vähän lumituhoja

Sade onneksi taukosi ja pääsin puiden kimppuun. Ei niitä enää montaa kuutiometriä ollut, mutta sen verran kumminkin että ei saanut pinon päälle ilman konevoimaa. A-tikkaat riitti välipuiden laittoon, mutta painonippujen väliin ylettämiseen tarvi jo teleskooppitikkaiden puolikkaan. Koko paketin päälle pääsemiseen ja huomiseen peltien nostoon tarvii kehittää jotain. käsin ei saa tikkaillakaan vietyä ja etukuormainkaan ei yletä jos trukkipiikit on normaalissa asennossa.

Ilmaista kuntosalia ulkoilmassa. Naapurin kissa hoiti hiiren saalistuksen tänään, mutta kuka tai mikä tappoi oravan... Tuskin oli vanhuuttaan kuollut tai lämpöhalvausta saanut, mutta alkaa ihmetyttää kun ilmastointiputkessakin oli kuulemma ollut peräti 3 kuollutta lintua ja yksi elävä. Liekö sit hitsauskaasut vai pakokaasua.

Eikä siinä vielä kaikki. Täällä korven syövereissä soi tänään elävä musiikki. Lisäksi tänään muistelin lämmöllä edellisiä naapureita. Sitä kun tupareita seuraavana aamuna saunoivat kaiketi lapsia lukuunottamatta krapuloissaan ja vilvoittelivat ilkosillaan. Silloin kattopeltejä korottamassa aluskatteen päälle, tänään korjaamassa romahtanutta puukatoksen lippaa. Onneksi ei ollut naapurin aikuinen tytär- olisi varmaan kolmaskin ruuvauskärki pudonnut pinojen väliin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus