Huokaus

  • licence27

Nyt se sitten tapahtui. Ei päivän mittaan mitään suuria vastoinkäymisiä. Kentällä oli vilinää kun vetivät sähköjä neljän miehen voimin.

Käytännössä se tarkoitti että joskus kolmen aikaan iltapäivällä ennen kuin alkoi sadella tuli sähköt vanhan vaunualueen uusiin maakaapeleihin ja sitä kautta uutuuttaan hohtaviin tolppiin. Eikä mennyt montaa tuntia kun ensimmäinen rohkea veti vaununsa sinne ja puoli tuntia myöhemmin asuntoauto perään.

Tunnit tuli täyteen, salaojaa maahan ja kotiin lautakasaa kasvattamaan. Jäi vielä viitisen kerrost huomiselle + kattaminen.

Pieni ongelma oli vastassa heti aamulla, mutta se vaati käynnin kotona ja tappiavaimen + pari minuuttia vääntämistä. Japseissa ja Korea/Kiina ym kaivureissa on nykyään kertakäyttötiivisteet. Siis todella hyvät ja yksinkertaiset tiivisteet. Reilut 20 vuotta tai 30 vuotta sitten kromivartta puristi monta peräkkäistä tiivistettä kiristettävänä pakkana. Tuossa vanhuksessa kiristys on siis ihan normaali toimenpide. Kuuma keli ja kovat hommat niin öljy lämpenee ja näin ollen puskee läpi olemattomista rakosista.

Ero on kumminkin siinä että vanha tiivistemalli pitää kromipinnan öljyisempänä kuin uudet "kertakäyttötiivisteet". Kumpikin ajaa asiansa, muuta en muista enää tällä vuosituhannella nähneeni kiristettäviä tiivistepakkoja uusissa koneissa. Tiiviys saavutetaan helpommalla ja pienemmäillä valmistuskustannuksilla.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus