Seuraavat särkyneet 10

  • licence27

Aamulla piti lähteä aikaisin. Illan ja yön aikana vaunuun oli ilmestynyt puita, joten ensin siirtämään kuivat niput alta pois ja sit vaunu tyhjäksi kasan pohjalle. Toki siinä vaunussa olleet puut oli vain jäävuoren huippu tai tässä tapauksessa pohja osa siitä.

Sit vaihteeksi kahdeksan tunni työpäivä ja sen verran kaapeliojaa umpeen että varoitusnauha loppui. Kone jäähtymään välillä ja toisesta koneesta uusi rulla. Ei isompia tuhoja.

Kobelco ei noussut Feeniksin lailla tuhkasta, eikä lentänyt kohti aurinkoa. Tallista rullasi pihalle melkoisen kolvailun jälkeen, mutta ei edelleenkään toimintakunnossa. Ihmeellistä kyllä: toistaiseksi öljyvuotoja yksi ja sekin tietysti lisäventtiilin esiohjausletku ja lievästi sanottuna vittumaisessa paikassa. Ilman lisäventtiiliä ei saa edes kauhaa irti tai kiinni. Toki vieressä on toinen lisäventtiili- oikeastaan sen putkien kautta tarvis vetää ainakin paluu. Ei auta muu kuin uusia letkut ja katsoa mitä tapahtuu.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus