Seuraavat särkyneet 16

  • licence27

Olipahan maisema muuttunut viime viikosta. Vastapäätä olevaan raivattuun peltoon on ehtinyt jo tottua, mutta tuohon aukkoon ja tulevaan rakennukseen kestää taas oman aikansa.

Aamulla arvelin jotta ulkoilutan Suzukin sinne aukon reunalle ja tulen lavetilla kotiin. Jos sit vaikka toisen lavettireissun jälkeen lenkkeilisi hakemaan Suzukin kotiin.

No kun siihen pisteeseen pääsin niin Suzuki olikin siirtynyt siitä paikasta mihin sen jätin. Onneksi sentään oli vaan työnnetty seuraavaan talliin sateen suojaan. Melkein pääsin perille asti kastumatta sateessa. Onneksi oli sauna lämpiämässä.

Ennen lenkkiä ja toista lavettireissua purin kauhat kuormasta. No taas oli luiskakauhassa neljä repeämää joista pisin luokkaa 40 cm pitkä ja luotisuora. Sitä sitten korjaamaan. Vajaan tunnin hionta pihalla ja sit hitsaamaan sisälle.

Kovilla on kauha ollut, mutta edellisen remontin jäljiltä vastakkainen vahvistettu kulma oli kestänyt hyvin. Tällä menolla menee siihen että tarvii suunnitella ja ehkä myös valmistaa seuraava luiskakauha tai sit pistää pari ympäripyörivää kauhankallistajaa tilaukseen.

Edelleenkin ihmettelen että saman valmistajan gj 300 kiinnitteinen luiskakauha on edelleen täysin ehjä ja GJ 500 kiinnitteinen purkaantuu milloin mistäkin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus