Torvensoittoa

  • licence27

Shoppailuaamupäivä. Puhelinkorjaamossa poikkesin, ei osia. Juuri kun sain puhelimen käteen marssi ovesta sisään nuorehko nätti nainen. Olin ihan varma että olin nähnyt jossakin. No räpläsin sit uuden akun paikalleen kun kuorta ei vielä ollut ja poistuin omille teilleni. Sit kun pysäytin auton seuraavan kerran ja kurkkasin elokuvatarjontaa sama nainen ilmestyi jostakin vastapäisen talon pihaan. No sieltä sit poistuin autolla ja neljänsissä liikennevaloissa sama nainen oli taas perässä viininpunaisella Nissanilla.

No tiet erosivat Tiiriössä. Olisi toki minun puolestani voinut tulla perässä samaan kauppaan tai samoihin kauppoihin, mutta oliko seuraaminen sattumaa... No kolmannen liikkeen parkkipaikalta havaitsin juurikin samaan suuntaan menevän tutun Nissanin. Liikennevaloissa rinnalla soitin torvea lyhyesti.

Kirjalliset työt ALV lappuja lukuunottamatta tehty elokuun lopppuun asti. Seuraavaksi lavettireissuun. Se ei sit enää mene millään reilun viiden litran keskikulutuksella.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus