Seuraavat särkyneet 52

  • licence27

Päivän parasta antia oli ruokaseura. Olen todennäköisesti kyseisen naisen tavannut ensi kertaa jo ala-asteella ja viimeksi varmaan moikattiin serkkuni häissä. Kaikkien näiden vuosien aikana vasta tänään kuulin enemmän kuin "moi" tai korkeintaan kaksi lausetta. Ilmeisesti muutama kuukausi miehensä kanssa ulkomailla montaa omaa kieltä puhuvaa tapaamatta oli saanut aikaan puhepadon joka sit tänään puhkesi. Kaunis ääni. Hyvä että saapui silloin kun oli tarkoitus särkeä se huvimaja, tarkemmassa hommassa keskittyminen olisi voinut häiriintyä.

Olipahan taas päivälle nolo päätös. Pudotin ihan käsipelillä kauhan onnistuneesti maahan perävaunusta. Meinasin että käännän sen 90 astetta kun oli huulilevyn varassa hyvin tasapainossa. Hämärää kun oli niin en tietenkään nähnyt että rekisterikilven valo törröttää parisen senttimetriä takalaidan kotelon pohjasta. Kauha kääntyi hyvin ja vauhdikkaasti, mutta niin kääntyi valokin siinä samalla ja kiinnike murtui. Onneksi se on helppo vaihtaa ja saa hyvän syyn siirtää senkin LED aikaan.

Noin muuten päivä alkoi kirjallisilla töillä, renkaanvaihdolla ja sitten pääsi tuhomaan huvimajan ja nurmea. Aikanaan tuohon nyt voi sanoa entiseen huvimajaan oli käytetty laadukasta puuta, runsaasti pitkiä nauloja, naulattuja kulmalevyjä ja vieläpä kaikki nurkat oli ruuvattu 8 mm pulteilla läpi. seinien sisällä oli jäykkääjiä ja koko komeus oli kiinnitetty alustaan ainakin 8 mm teräksillä. Luujuus oli sellainen että kun lajittelukoran koukkasi ikkuna-aukosta sisään ja puristi ei tapahtunut mitään, kun nosti nousi koneen perä eikä mökki inahtanutkaan sijoiltaan.

Nykyään ainakin mikä kokoaisin vastaavan kopin ruuveilla viidestä elemenstistä ilman nauloja. Silloin tuo purkamisprosessi onnistuisi pelkällä akkuporakoneella.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus