Ajokortittomat

  • licence27

Yhä useampi ei hanki ajokorttia 18-vuotiaana. Sen ymmärtää hyvin kun tietää mitä autoilu maksaa ja kuinka ikävää on ajaa ruuhkassa tai ylipäätään vilkkaan liikenteen seassa. Valitettavasti kyse on myös rahasta tai sen puutteesta. Mitä haittaa ajokortista on? Ei välttämättä hyötyäkään jos elinpiiri on pieni ja hyvien julkisten kulkuyhteyksien kantamalla. Sen puutteesta on ainakin se haitta ettei pääse työhön jossa edellytetään ajokorttia.

Tavoistani poiketen ajoin tänään suorastaa alinopeutta kahteen otteeseen. Kummallakin kerralla edessä oli hitaampia auto josta olisi päässyt kivuttomasti ja turvallisesti ohi. Aamupäivällä ohituksesta ei vaan olisi ollut mitään hyötyä kun olin itse kääntymässä enimmäisestä isosta risteyksesta hitaammalle tielle. Se oli takana tulleelle autoilijalle liian pitkä aika odottaa ja hän sit saattoi hyötyäkin muutaman sekunnin kun pääsi sentään turvallisesti kahdesta autosta ohi.

Toisella kertaa hidastelija tuli eteen ohituskieltoalueella - ei vastaantulijoita ja sitten kun ohituskielto päättyi näkyikin jo oikea risteys. Sillä oli alla puhdas valkoinen uudehko opel astra ja kuljettajalla nappulat oli hukassa. Siinä vaiheessa kun olisi pitänyt vilkuttaa oikealle meni pyyhkijät päälle ja takalaisin pyyhin vatkasi koko matkan vaikkei kurasta. ollut tietoakaan. Vasen vilkku sentään löytyi.

Piti tänään vaihtaa renkaita ja lopetin siksi työt sovitusti hyvissä ajoin. Siis niin oli suunniteltu mutta jäi sit vaihtamatta sekä omat että vieraat. Jotain sentään vaihdoin eli harrasteauton toiseen paikkaan.

Lasagne oli kuitenkin päivän paras anti.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus