Silikoonit, kympin mutterit ja kumipuskimet

  • licence27

En tiedä mitä otsikko mahtaa kuulostaa, mutta se ei ole poiminta kotimaisesta uutuuselokuvasta vaan hieman erilaisen kaupan ostokset.

Oli siis sellainen ongelma että pesukone ei vaan millään tahtonut pysyä paikoillaan. Sen ymmärtäisi jos pesukonetta vasten harjoiteltaisiin lapsentekoa tai jos sitä kävisi joku muuten vaan tuuppimassa.

Silikoonit eivät liity pesukoneeseen millään tavalla, mutta kumipuskimet ja mutterit on nyt ruuvattu pesukoneen alkuperäisten säätöjalkojen tilalle. Ostin silti pätkän silikooniletkua että saan tyhjennettyä yhden 'Suzukin tankin. Ei kai sitä mikään pakko olisi tyhjentää, mutta joudun aukomaan ainakin kannet, ehkä vaihtamaan sylinterit ja männät, joten tankki täytyy ainakin saada pois tieltä.

Sitä ennen ehdin käydä siirtämässä hakekasaa. Hieno hakevarasto, mutta sitä ei ole mietitty ihan loppuun- tai no jos on niin käyttäjät ovat vain jättäneet sivuovesta kuormaamisen väliin, kaikka se olisi ihan toimiva reitti silloin kun haketta on, mutta purkain ei vaan saa sitä putoamaan ruuville asti.

Pääpaino oli kuitenkin pihan viimeistelyssä ja rutaojan perkaamisessa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus