Silloin maailma on pieni

  • licence27

Kun tuntee kolme edellä olevaa asiakasta kassajonossa ja sen kassankin etunimen.

Pieni on maailma myös tarpoessa marjametsässä jossa ei ole marjoja, ei edes yhtään Marjoa tai Marjaa, mutta ostin kuitenkin poimurin siltä varalta että se helppokin paikka jostain tulee vastaan.

En tiedä telovatko ihmiset kuntosalilla toisiaan tai itseään, mutta näköjään salibändytreeneissä seinän toisella puolella voi saada tukoksen aivoihin tai avohaavan silmäkulmaan kun mailaa käytetään turhan korkealla.

"Kukaan ei tule kotoa töihin hakemaan"- no tänään oli ensin aikainen herätys bussilla käyntiä varten ja sitten seuraava stoppi olisi ollut noin klo 14 saapuvien osien nouto, mutta ihan mukavaahan sinne kuivaan metsään oli lähteä tarpomaan. Harmi vaan että mitään syötäviä marjoja ei vastaan tullut. Toivottavasti varaosa on oikea toisin kuin palautuneet tuolit.

Maisseissa ei ole vieläkään kukintoja, kurpitsat korkeintaan golfpallon kokoisia, samoin punajuuret, porkkanoista saisi suurimman osan kyntään maahan matojen ruuaksi.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus