Stressiä vai rahaa

  • licence27

Päivän uutinen minulle oli Kauppalehdessä jo 7.4 julkaistu juttu:

http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=201204147617

Siis sinne hukataan oletettavasti 8 miljoonaa, mutta vihdoin lyhyenkin palkkatyön tekeminen on oikeasti kannattavaa ja tulokuoppia tuen ja palkan välillä on entistä vähemmän.

Nyt jos tuo uusi systeemi saadaan toimimaan hyvin niin se voi jopa oikeasti pelastaa monta pienyrittäjää ja pistää kuseen monta vuokrafirmaa. Sit nekään jotka on ennen perustelleet ettei jotain työtä voi ottaa vastaan "Kun tuet menee" tuntevat saavansa työstään vastinetta vaikka palkka olisikin pieni.

Mutta sitten upottaa 32 miljoonaa: "Hallitus poistaa myös työmarkkinatuen tarveharkinnan puolison tulojen osalta. Sen uskotaan madaltavan työllistymiskynnystä ja vähentävän perheiden köyhyyttä"...

Varmaan tarveharkinta olisi voinut säilyä, mutta sen perusteet ja palkkataulukot tarvis laittaa uusiksi. Nyt voi mennä siihen että joku pariskunta jossa toinen on työttömänä ja toinen tienaa 5000, 10000, 15000 + € kuukaudessa ja varmasti tulee toimeen yhdenkin ihmisen tuloilla jos eivät ole ylivelkaantuneita saa päälle vielä muutakin kuin ahdolliset lapsilisät.

Kuinkakohan rakas säästöpossun sisältö oikein mahtoi eilen olla. Heti kun myyjä sai rahansa alkoi pieni päänsärky ja se jatkui kotiin saakka.

Tänään sit päivä on puolivälissä. Siirretty kahta konetta ja yksi merikontti. Sujuvasti nousi kyytiin ja pois kun oli eilen valmistettu nelihaarainen nostoketju.

Vastaanottopäässä oli varsinainen tilateos. Siis vanhoista katukivistä ja pyöreistä puista ladottu kontin jalusta. Ei lahoa, eikä pieni hanki estä aukomasta ovia.

Nyt on vielä toinen kontti käytävä kääntämässa ja sit pääsee kuskaamaan nostokoneen kotiin. Oli tarkoitus kääntää, mutta koneen nostokyky ei riiittänyt. Kontissa oli niin paljon tavaraa että se kyllä liikkui, muttei noussut ilmaan vaikka painoi lisätehon päälle.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus