Väärät asiakkaat

  • licence27

Kaiken kylmyysen ja räntäsateen, kaksien kastuneiden kenkien, kolmien hanskojen ja neljän siirron tuijotin saunoneena tyhjää jääkaappia. Maidolla voilla ei paljon juhlita ja kellotkin oli paljon.

Idioottiparkkeerattuja ajoneuvoja pihassa 3 kpl, joten tarvi ottaa laina-auto kun ei omalla päässyt pihasta pois ja turhan kylmää ja märkää Suzukille. Idioottiparkkeeraus jatkui kaupungissa ja vasta kolmannella yrittämällä pääsin ruutuun jossa oletin auton säilyvän yhtenä kappaleena. Näin siksi että se oli viidestä vapaasta ruudusta ainoa josta katsottuna sekä vasemmalla että oikealla oleva auto oli parkkeerattu oikein.

Perjantaina mennessäni lukemaan Suzukin korjaamokäsikirjaa kirjastoon oli parkkipaikalla menossa parkkipaikkakolhun jälkiselvittely. Onneksi oma auto oli yhtenä kappaleena. Kirjaston parkkipaikka on routinut paikoin ja ahdas, mutta torille pitäisi tumpelonkin osata parkkeerata oikein.

Kauppareissullahan on hyvä poiketa yökerhossa. Ilmeisesti oli taas sellainen päivä että punahousuista tyttöä lukuunottamatta paikan viehättävin nainen oli henkilökuntaa. Se ei tarkoita etteikö siellä olisi ollut reilusti kauniita naisia, mutta kun jo ennen puolta yötä tarvi kolme kertaa kävellä lasinsiruilla ja kertaalleen väistää oksennusta niin ei mitään mielekiintoa jäädä edes kahteen asti aamuyöllä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus