Sub on TV:n Lidl

  • licence27

Tuntuu että vuosi vuodelta TV:n tarjonta on heikompaa. Varsinkin juuri nyt. Mutta ei se mitään. Ilmeisesti sen tarkoituksena on tuottaa voittoa mainostuloillaan ja että saisivat edes jonkinlaista tuottoa niin täytyy näyttää kaikkea paskaa.

Vähän olin innoisssaan kun Ritari Ässä palasi taas ruutuun- no nyt sitä on tehty vielä enemmän tietokoneella, eikä enää juhlita vanhoilla takatuuppareilla, nyt on valloillaan Transformer.

Vanha Hasselhoff kun oli ajavinaan kovaa niin autosta näytettiin kuvaa ulkopuolelta kun rengas pysyy tiukasti maassa ja pehmeä jousitus toimii ihan nätisti. No nyt sitten Uusi auto onkin Mustang- aivan kesy, tehokas painava ja kaksivetoinen. Tommi Mäkinen ja Subaru- siitä olisi saatu uusi ritariässä. Vakio STI sedan mustana ja pieni vilkkuvalo keulaan. Siinä olisi rosvoparat saaneet ajaa tosissaan.

Mut homma toimii suunnilleen silleen että kaikki se paska mikä ei muualle kelpaa myydään suomeen. Jos oikeasti joskus ostatte jotain muuta kuin ruokaa: Esimerkki suihkukahva- kestää max 3 Bar painetta. Eli ei voi laittaa kunnalliseen vesijohtoverkkoon ilman paineenalennusta
Iskuporakoneen terät sarja SDS kiinnityksellä, 4 mm pora kesti porata harkkoon ok, 6 ja 8 menivät banaanille kohdatessaan betonin. Taltta ja piikki kestivät käyttöä. No lasten laskettulukypärä, niitä tuli-mutta kun eivät suomessakaan menneet kaupaksi niin valtavia määriä kaatopaikalle.

Mut kun tarpeeksi mainostetaan niin meneehän ne abtronicit ynnä muutkin kaupaksi.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus