Talvikumiblues

  • licence27

Kymmenen vuotta vanhat kitkarenkaat, pintaa 6-7 mm. Ei juuri tarjoa pitoa, mutta koko päivän saa varata renkaanvaihtoon.

Jos liikkeeseen vie niin kyllähän ne vaihtaa renkaat ja jos vie vuosihuoltoon niin tekevät ainakin laskun mukaan vuosihuollon, mutta kyllä luotto korjaamon tekemisiin meni kun edellisen vuosihuollon jälkeen mainitsivat että 50 tkm ajetut jarrupalat heikossa kunnossa...

No tuossa yksilössä jarrupalat vaihtaa auton omilla työkaluilla, tai niin on silloin kun vuosihuollossa on tehty muutakin kuin rasvottu saranat ja täytetty pissapojan säiliö, mutta jos jarrut on vuosihuollonkin jälkeen niin jumissa että elvytys kestää yhden männän osalta kokonaisen työpäivän niin ei niitä ole huollossa avattu. Mäntä jumissa niin ei ihme että menee jarrupaloja.

Valitin kyllä ja vaihtakoon vaan merkkiliikkeen pojat öljyt imuvaihtajillaan, mutta samalla kun vaihdan renkaat tulee vuosihuoltokin tehtyä ja vieläpä kahdesti vuodessa niin eivät pääse jumiutumaan. Varmaan parempina pysyisivät jos kävisi radalla tai olisi vapaiden nopeuksien pätkiä.

3 kommenttia

piiklenarttu

24.10.2010 22:04

vaikee uskoo et 10 vee renkaat ois enää lailliset vaiks niis ois millaset pinnat – joha se rakenneki haurastuu iha ajamattaki

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

licence27

4.1.2014 01:37

Renkaat on hankittu syksyllä 1999 ja ne on edelleen ajossa. Varastoitu oikein ja riittävästi ilmaa. Nyt alkaa jo kulumakin olla sitä luokkaa että saa etsiä uusia tilalle. Yhtä hyviä ei vaan enää taida kaupasta saada.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus