Luominen ja huominen

  • licence27

Käytetyissä koneissa on yleensä jotain pientä vikaa tai kulumaa. Joskus ne huomaa kaupassa, joskus vasta kotona. Kaverini osti hienon hevoskärryn. Kaunis päältä, mutta yhdessä jarrussa sisällä täystuho.

No onneksi en itse ostanut viime viikkojen työkalua, onhan se ihan toimivaa, mutta korjattavaa tuli. En toki väitä että takavalo kestää lajittelukouralla puristaa- Ei kestänyt, eikä varmaan lähiseudulta varaosaa löydy.

Mutta sitten kun tulee uusia koneita niin kyllä olettaisi että ISO 9001 tai 9002 sertifioiduissa tehtaissa osattaisiin porapurseet poistaa tuolla hinnalla. Puhumattakaan siitä kuinka huono markkinajohtajan koneeseen on laittaa keskusvoitelu. Jos sitä ei laita niin vuodessa se on väljä monesta paikasta. (EC 20)

Onneksi pahimmat paikat on jo rakennettu, alkaa olla enemmän taideteos kuin työkalu, mutta ei liikkuva työkalu voi sellainen olla että joka kulmassa ulommaisena on voiteluputki. Kai nuo minunkin asentamani putket rikki saa, mutta ei helposti. Harmittaa vaan kun uuden koneen joutuu ensin purkamaan, korjaamaan valmistajan suunnitteluvirheet, asentamaan voitelulaitteet ja kasaamaan koko komeuden uudestaan.

Huomenna siis luomaan toiminnallista tilataidetta.

Edit 7.1.2013. EC 20 on kiinni jo toisessa kaivinkoneessa eikä yhtään rasvaputkea tai annnostelijaa ole korjattu tai vaihdettu. Ainoa vaurio on siinä letkussa jota pitkin rasva menee pyörittimen päälle ja sekin letku on edelleen alkuperäinen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus