Tankkejako

  • licence27

Ilmeisti lippujuhlapäivän kunniaksi liikenteessä oli aika paljon ajoneuvoja maastoväreissä ja tietysti miehiä maastopuvuissaan. Toki kai siellä joukossa saattoi joku nainenkin olla.

Tankkia olin itsekin katsomassa, mutta kotiin pääsi hyvissä ajoin ennen neljää.

Ilmeisesti eilen uutisissa kerrottiin rauhanturvaajien kuntouttamisesta. Varmaan ihan hyvä idea tuotiin esiin. Valitettavasti esiin on tullut myös pieniä epäkohtia.

Toki itsekin ne vakuutusehdot luin, mutta oletus oli että jos jotain sattuu niin vakuutukset ovat kunnossa vaikka joutuisi kuinka pitkäksi aikaa hoitoon.

Itse satuin varusmiesaikana kertaalleen paikalle kun toisen yksikön varusmiehellä oli vartiossa napsahtanut päässä ja taas toisaalta en ollut paikalla kun tupakaveri napsautti muutaman männyn ajoneuvolla poikki.

Ensimmäisen tapauksen johdosta ei kohdalle osunut mitään hengenhoitoa, mutta toisen tapauksen johdosta kyllä. Saattoi jopa olla että nuo tapaukset tapahtuivat samana päivänä ja kaatosuunnasta johtuen ilmassa oli suuronnettomuuden ainekset.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus