Kohtaamisia hedelmäosastolla ala abc

  • licence27

Hakukoneella oli tänään känkkäränkkäpäivä. Etsin parhaani mukaan osoitetta ja sitätähän ei sinne umpimetsään tietenkään ollut. Koska tie oli aika suoraviilainen en kaivannut ajo-ohjetta alkupätkälle, vaan loppuosalle ja jos mahdollista niin jonkinlaista karttalinkkiä.

Ilmeisesti joku spämmisuodatin aktivoitui, koska en sitten lopulta saanut ohjeen toista päätä siirrettyä kartalla oikeaan kohteeseen vaan kuukkeli alkoi herjaamaan ja pyytämään kirjoittamaan jotain piilosanaa.

Päivän päätteeksi palasin keskeltä ei mitään aina auki olevaan kauppaan. Kello oli jotain 21:40 ja kolme tai neljä kertaa kaupan kiertäneenä tajusin vieressäni olevan vanhan luokkkakaverin tervehtivän- en tiedä kauanko ehti siinä olla.

Hänen peräänsä tulleella nuorella naisella oli selvästi joku ongelma punnituksensa kanssa, vaikkei ostos ollut yhtä banaania kummempi. Luokkakaverini olisi ehkä näppäränä poikana kertonut missä vika on, mutta nainen valkoisissa vaatteissaan sai lopulta lappunsa.

En tiedä mihin hedelmävaakojen painikkeet perustuvat- niissä kun voi olla ihan mekaaninen kytkintekniikka tai jotain sellaista missä ei ole liikkuvia osia. Jos oli jotain muuta kuin mekaaninen niin oliko naisella vaan niin hellä kosketus ettei kone tunnistanut kolmella ensimmäisellä yrityksellä ollenkaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus