Tieltä suistumisen jalo taito

  • licence27

Talvi on alkanut poikkeusksellisen selvästi. Oikeastaan edellisiin talviin verrattuna tuntuu erilaiselta vain se että A kaikki auraviitat oli paikoillaan tunti sitten ja B Tieltä suistumisen jalo taito on selvästi heikentynyt kevään, kesän ja syksyn aikana. Edes keskellä tietä seissyt pystytyskone ei saanut yhtään autoa suistumaan ojaan, mopoautoilija + nätti tyttö vieressä juuttuivat mäkeen ja nousu onnistui vasta ties kuinka monen epäonnistumisen jälkeen.

Nainen hevosineen lähti suosiolla Off road lenkille, mutta onneksi sentään pystytyskoneella ja metsäperavaunuyhdistelmällä saatiin vähän jälkiä ojanpohjiin, vahingossa ja tahallaan. Kun on 10 tonnia painoa päällä ja jokaisen renkaan alla tamppaantunut lumi sopivassa liikkeessä sivuttaispito riittää kaltevalla pinnalla, mutta pysähtyessä ja pysähdyksistä lähdöissä tulee ongelmia. Toivottavasti kovin moni henkilöautoilija ei ota "ajoradan laajennusta" käyttöön.

Aamun uutissa onneksi kerrottiin että pohjoisessa, idässä, lännessä ja varsinkin etelässä tieltä suistumista ja pellintaivutusta on taas harjoiteltu että seuraavan pikku lumipyryn aikana peltiä menee vielä enemmän ruttuun, ihmisiä kuolee ja loukkaantuu kun on liikaa vauhtia olosuhteisiin nähden ja liian vähän turvaväliä, sama ajotapa kesät talvet ja keliä syytetään vaikka vika on ratin ja selkänojan välissä.

Uutiskuvissa oli mielestäni aamulla Hämeenlinnassa Verkatehtaan risteyksessä onnettomuuden jälkimainingit, Nissan X-trail todennäköisesti toisena osapuolena. Maasturi on näillä keleillä tosi kiva siihen asti kun sen massan saa haliitsemattomaan luisuun ja kaikki hienot ESP ja ABS ym: ulosmitattua liillisella nopeudella kun tuntuu että pitoa riittää loputtomasti, sit mutka ja omaan tai naapurin puuhun, terveisiä vaan toisellekin X-trail kuljettajalle.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus