Viitatonta tamppausta

  • licence27

Nuo punaiset, valkoiset ja havupuiset pikku auraviitat- Hankittu ne oli mutta pystytetty ei vielä- Sit tuli lumisade, onneksi ei kovin rankka.

Olisihan ne tietysti voinut käydä lyömässä maahan jo kuukausi sitten kun oli enemmän väkeä rivissä, mutta sitten pitäisi A ratkaista miten olla kahdessa paikassa samaan aikaan, B laittaa ne yöllä tai ylipäätään muitten töitten jälkehen ja C ostaa koko ala-asteen lapsille niin paljon leluja etteivät heittele keppejä pitkin ojanpohia D laittaa kameravalvonta E laittaa sähköpaimen ja talvinaru. F sijoittaa automaattiohjaukseen ja ajaa sen kanssa tien reunat- en sit vaan tiedä toimiiko se talvella ja liukkaalla ainakaan se ei toimi koneessa johon ei ketjut mahdu ja nastoja ei ole, tappislaidiin voi päätyä muutenkin kuin peilijäällä, tai ojanpohjalle suoraan sivuluisussa, ihan paikaltaan.

Kavereille on sattunut kamveri M pysähtyi bussipysäkille puhdistamaan tuulilasinpyyhkijän sulkia jäästä. Astui ovesta ulos, tuli tuulenpuuska auto tuulen mukana liikkeelle, penkkaa alas, törmöys ojanpohjan ja katolleen, siinä sitä oli vakuutusyhtiöllä selittämistä.

Sit on yksi läheltä piti tapaus, jossa onneksi kannot pelastivat, samanlaisella vehkeellä meinasi vaihtua äkillisesti myös puolustusvoimien komentaja. Niin ja McV..... Periaatteessa suora tie, reipas kävelyvauhti ja maasturi kyljelleen. Olen itsekkin ojaan päätynyt, kerran "peltoautolla", kerran kun puhkesi rengas ja monta kertaa lumitöissä, usein juuri siksi kun tien reunaa ei näe, eikä auraviittoja enää ole. Sekin on pienempi paha että niitä ei ole kuin se että jotkut hullut niitä tahallaan siirtävät, siis parhaassa tapausessa joku vain juuttuu hankeen, mut pahimmassa tapauksessa ihmisiä kuolee. Mut tähän suuntaan mennään kun ei vanhemmat saa pitää lapsiaan kurissa ja nuhteessa, kouluissa asiat on paljon huonommin kuin 20 vuotta sitten.

Sit kun niitä viittoja laittaa paikalleen tällä kelillä niin toki se vie enempi aikaa kuin sulan maan aikana, mutta nyt jo ne kunnolla jäätyvät kiinni niin on pieni mahdollisuus ettei pikkumukulat saa niitä irti, sit ne heittelee lumipalloilla autot lommoille ja hiekoitushiekallisilla palloilla naarmuille. Nää on pieniä murheita maailmassa, mutta osoitus siitä että vanhemmat ei hoida hommiaan. Sit kun ne vähän kasvaa ne rikkoo pulloja uimarannoille, särkevät iumakopit, laiturin ja mahdollisesti tästäkin sukupolvesta pari hyppää junan alle ja yksi vaihtaa sukupuolta.

Onneksi sentään kurakeli päättyi. Josko huomenna työkalut pysyisi kasassa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus