TN 210

  • licence27

Kun ohjelmassa on ollut tien avaamista umpihankeen ja umpihangesta on paljastunut kaikenlaista, kiveä, kantoa ja niin edelleen. paljastumisesta on seurannut kova ääni, koneen pysähtyminen ja joskus sankka savu.

Onneksi firmassa edes yksi kuski rasvaa lumilingonkin säännöllisesti, muuten olisi jäänyt huomaamatta että lingon kierukkaa ja akselia kannatteleva laakeripukki oli kahdesta kohtaa murtunut. Ties mitä olisi hajonnut jos loputkin 2 korvaketta olisi täydessä vauhdissa napsahtanut. Todennäköisesti suuremmat vauriot kuin nyt, eli uusi laakeri ja sen vaihtotyö.

Samalla kun kone oli sisällä ja sulana tuli kaikki muutkin paikat rasvattua, valitettavasti myös uudet haalarit ja osa penkistä. Lisäksi lingon maata/lunta/jäätä laahaavat kulutuslevyt tarvi kääntää.

Kyllä täytyy kohta lähteä helsinkiin lumivarkaisiin kun täällä ei pääse edes hiihtämään. Toisaalta hyvä kun ehtii tollaiset pikkuongelmat korjata arkena ja ihan ihmisten aikoihin.

Toivottavasti ilmastonmuutokseen on alettu uskoa myös Saksassa ja Englannissa. Aika säälittävillä koneilla puskivat lunta lentokentältä. Ehkä kohta tehdään katettu lentokenttä niin ei tarvi lumitöitä tehdä. Se tietysti tarkoittaisi vähän pienempiä lentokoneita, mutta esim. Norjassa johonkin vuorenseinämään vaan iso luola. Ei yhtään sen hullumpi idea kuin kattaa moottoritietä pohjattomalla suolla.

Nyt kun on Norton päällä niin kaikki toimii tuskallisen hitaasti.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus