Tosikierrätystä 2

  • licence27

Omalle työlle hinnan laskeminen on välillä todella turhauttavaa. Hyvänä esimerkkinä Betonimylly. Se oli ilmeisesti palvellut isompaa rakennusliikettä ihan ok, kunnes sähkömoottorin tuuletin oli särkynyt ja moottori palanut. Varaoasan hinta oli ollut korkea ja sen vuoksi myllyn raadon sai sit ihan ilmaiseksi. Piti laittaa hydraulimoottori pyörimisakselille, mutta tuli kuitenkin hirvittävän sovitustyön jälkeen sähkömoottori. Moottori kesti kellahduksen, mutta käyntikondensaattori meni rikki.

No tietenkin välissä oli viikonloppu, mutta tänään oli sen verran aikaa että kävin ostamassa uuden kuudenkymmenen mikrofaradin kondensaattorin ja vaihdoin sen vanhan tilalle- olihan siinä peräti kaksi johdinta ja enemmän meni aikaa saada kondensaattori tukevasti kiinni moottorin kylkeen- se kun ei tietenkään ulkomitoiltaan ollut identtinen, vaikka kapasitanssi ja jännitearvot olivatkin samoja.

Nyt mylly siis taas toimii.

Joskus 7-9 luokalla piti sorvata vasara. Sen jälkeen en ole vasaraan osia tehnyt paitsi tänään. Asiakas oli siis onnistunut rikkomaan "rekyylittömän" (haulitäytteisen) vasaransa jolla + kiilalla pilkkoi polttopuita. Vasara on nyt korjattu Vammas Kersantin vanhan tapin päällä ja toivoa sopii että pysyy vielä vanhan miehen käsissä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus