123456 Numeroenteitä

  • licence27

Matkamittarihan on sellainen laite jota ei varmaan kohta enää autoissa ole. GPS tai vastaava tekee mekaanisesta mittaamisesta tarpeetonta.

Nyt kun niitä vielä on niin ensin ajamassani autossa oli mittarissa 123 tuhatta ja jonkun verran päälle. Jos olisin pyörähtänyt vaikkkapa Jyväskylässä niin paluumatkalla mittarissa olisi ollut 123456 ehkä suunnilleen jossain Hauhon korkeudella paluumatkalla.

Toinen auto jolla eilen poikkesin rautakaupassa on taas lukemassa 345 tuhatta ja risat. Todennäköisesti seuraavan tankkauksen tienoilla sen mittarissa komeilee 345678.

Midissä oli 6789, vetokoneessa 3210

Eilen kaupattiin myös lomaosaketta Saariselälle... No en ole koskaan käynyt ja voihan se olla jollekin turistille, Mekka, Pariisi, Rooma, Moskova ja Jerusalem, mutta minä en ole noista kaupungeista käynyt yhdessäkään, vaikka ajoinkin Italian läpi lähes pysähtymättä silloin kun mittarissa oli luokkaa 1234 kilometriä.

En siis tarttunut syöttiin. Joillekin sopii tuollainen viikko silloin toinen tällöin osake vaikka olisi missä tiettömien teiden takana tai lentokentän vieressä. Jos se on viikko siellä niin käytännössä tarkoittaa 9 päivää joista 6 1/2 pystyy olemaan kohteessa. Jos siis haluaa jonnekin matkustaa ja käyttää 2 1/2 vuorokautta siirtymällä niin kannattaa mennä esimerkiksi Singaporeen ja sen lomaosakkeen hinnalla pääsisi käymään monta kertaa tai ostaisi puolikaan rantatonttia jostain korvesta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus