Tuning vai ei

  • licence27

Joku neiti-ihminen oli jättänyt kaverinsa osittain kirjoittaman deitti-ilmoituksen. Muuten vaikutti houkuttelevalta, mutta siinä suljettiin pois tuunattujen autojen omistajat.

Mielestäni autoani ei ole tuunattu, mutta ei se silti ihan originaalikaan ole. Hälytin oli ensimmäinen ostamani lisävaruste.
Ennen kuin sain soittimen paikoilleen onnistuin pudottamaan Leathermanin vaihdekepin juurelle keinonahasta läpi- joten se on vaihdettu.
Alkuperäiset vanteet on talvirenkaita varten. Kesävanteita, joiden löytäminen oli tuskainen prosesi, meni 2 kpl soikeiksi, joten tarvi ostaa uudet. Nykyiset takarenkaat varmaan ainoa näkyvä muutos. Johtuen keulaan juosseesta jäniksestä muovipuskuri on vaihdettu kertaalleen ja samassa rytäkässä musta mikälie alalippa sai saman värin kuin muukin kori.

Soitin on kolmas tosin sama malli kuin toinenkin, takakajarit vaihdettu koska oli mentävä toisen takakajarin läpi ovien jäädyttyä kiinni. Mahtaako olla vahvistintakaan- nuorempana oli 1 tai 2 + 10 ja tai 12 subbari jolloin tavaratilaan vielä mahtui salibandymaila ja sisäpelikengät. Kuuluvin muutos on varmaan putkisto- kuulemma saa kennelin koiratkin ulvomaan. Luulen tosin että johtuu ahtimen tuottamista taajuuksista, koska kennelin traktori ja moottoripyörät on äänekkäämpiä.

Moottoritila on stereoiden virtakaapelia, lämmitintä ja hälytintä lukuunottamatta kuin tehtaan jäljiltä. Ehkä tehtaan lupaamista paristasadasta hevosesta joku on jo kadonnut . Jarrusatulat on toki maalattu melkein joka vuosi- jos ei ole maalia niin ruoste kyllä pesiytyy.

Varmaan jos menisi museotarkastukseen niin jotain noista joutuisi muuttamaan, mutta tuskin stereoihin puututaan, koska tuo tuli radiovalmiudella ilman soitinta. Katsoo sit kun originaaliahtimen käyttöikä täyttyy tuleeko tilalle originaali vai murto-osan maksava suoraan sopiva numeroa tai kahta suurempi tarviketurbo.

Toki jos vertailukohtana on saman ikäkauden Corolla 1.3, Golf 1.4 cl tai nyky Dacian perusmalli niin autonihan on ihan valmis Virittäjiin vietäväksi- oli sitä jo rullatessaan ulos kontista reilut 11 vuotta sitten. Auton voi siis ostaa valmiina, Legot ja rakennussarjat on asia erikseen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus