Ken tietää mitä maan alla on

  • licence27

Mikä ajaa ihmisen tekemään tietoisesti sutta?

Aamulla kun lähtee aikaisin ja tulee klo 18:00 jälkeen takaisin niin jälkeäkin syntyy. Sanotaan ettei suutarin pojalla ole ehjiä kenkiä- no eipä ollut kokolailla kaupungin parhaana pitämäni kaivinkoneurakoitsijakaan osannut tehdä pihaansa A kaatoja ja B salaojaa puhumattakaan sadevesijärjestelmästä. Toki salaoja oli olemassa ja toimi myös sadevesiputkena mutta ei helvetissä tulisi mieleenkään tehdä tuollaisia ratkaisuja.

On suoranainen ihme ettei talo ole kastunut enempää. Ilmeisesti etupihan kaivuiden ja viemäreiden vaihdon jälkeen on motivaatio loppunut ja jälki juurikin sen mukaista.

Tyypillistä ammattitaidottomuutta: tarkistuskaivo ilman sakkapesää= putkessa monen metrin matkalla hiekkaa sisällä siten että 95 mm putkeen ei mahdu työntämään edes kahta sormea sisään. Sama tilanne edessä seuraavassakin kaivossa. Salaojat salaojaputkella ja sadevesijärjestelmä umpiputkella- ei ole vaikeaa.

Suunnitelmaa muutettiin tänään varmaan viidennen kerran- koko ajan paranee.

Hämmästystä aiheutti myös itse tie. Kiveä kiven vieressä- levitä nyt siihen kivituhkaa ja muotoile kaatoja kun puolen metrin välein nousee jalkapallon kokoisia musia. Kyllä kantaa, mutta kaadot on olleet perseellään jo monta vuotta.

Toki työllistävä vaikutus kun ensin tehdään piha pari- kolme kertaa pieleen ja sitten vihdoin paikalle tilataan joku joka ymmärtää ettei vesi virtaa ylämäkeen ilman konevoimaa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus