Tuttu kasvo ja vieras ohjelma

  • licence27

Kuvakommentti- no ihan kiva että tuli yksi sellainenkin. Pitäisikö vielä todeta että mun kuviani ei ole keinotekoisesti parannettu tai muutettu. Yhdessä kuvassa lukee että se on kamerakännykällä sumennettu, mutta vain siksi kun sitä ei ollut olemassa digitaalisena.

Varmaankin viime vuoden joulukuussa kirjoitin että pitäisi ehkä asioida useammin eräässä tietyssä liikkeessä- siis muistaakseni ostoslistalla oli jonkinlaista suojaputkea, punaista tai keltaista.

No ei ollut viime vuonna vaan 6.2 ja tänään on 2.6
http://www.city.fi/blogit/2396/aamunouto/126012

No nyt se myyjä taitaa olla kaiken kansan pällisteltävänä jossain ohjelmassa jonka yhtään jaksoa en ole katsonut alusta loppuun. Ohjelmaoppaassa vaan kiinnitti huomion.

Muuten tänään ei tapahtunut mitään erikoista. Sain nurmelta isoimmat kannot kiskottua, loput maat levittyä, betonikannen aukon päälle umpikannen ja umpikanteen timattilaikalla tyrnin tyhjän ruukun mentävän tarkistusaukon. Huomenna valavat lattian ja oletettavasti torstaina nostavat ristikot paikoilleen. Hormista ei kukaan tunnu tietävän vielä mitään.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus