Vakavilla asioilla

  • licence27

Täytynee palata lukemaan omat veikkaukseni... On aika paskamaista lukea hautauslupaa ja todeta ettei näköjään auta vaikka on mitä koneita, koulutettuja hoitajia ja hyviä lääkäreitä. Samoin todeta se että miettikää ihmiset itsenne ja omaistenne tähden milloin suostutte terveyskeskusjärjestelmän pompoteltaviksi ja kotiutettaviksi silloin kun kun pitäisi tutkia ja hoitaa. On todella vittumaista ennustaa oikein kuolinsyy olematta lääkäri, sairaanhoitaja, lähihoitaja tai ylipäätään edes alaa opiskellut. Potilasta tarvii perkele kuunnella ja näköjään hautaustoimisto on se paikka missä asiakkaita oikeasti kuunnellaan.

Jotain hyvääkin tässä päivässä oli eli maali loppui ja sain vihdoin viimein vietyä apuvoimani pizzalle. Ei sekään tosin ihan putkeen mennyt kun ilmeisesti pizzauunin kanssa oli joku ongelma. Vahva veikkaus on että termostaatti oli mennyt jumiin tai jonkun sortin kiertoilmapuhallin lakannut pyörimästä. Se selittäisi pizzan hajoamisen uuniin paiston ei poiston aikana ja sen ettei onnistu paistaa 2, 3 tai neljää Pizzaa kerralla.

Tämän ongelman hoitamisesta täydet pisteet hauholaisille kun antoivat lahjakortin jolla saa uuden pizzan. Pizza oli lopulta ihan hyvää.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus