Kadonnut ajotaitokin

  • licence27

Vähän hävetti tänään kun poliisi pysäytti- oli ihan syytäkin kun rekisterikilpi oli lasin sisäpuolella. Olisin tietty voinut ehjälläkin autolla tuon reissun tehdä. Jäi sit elokuviin menemättä ja kassillinen kosmetiikkatuotteita viemättä. Terveisiä vaan sinne lähikaupunkiin ahkerille poliiseille. Toivottavasti muistitte pistää rautoihin myös sen pölvästin joka erehtyi luulemaan Hätilän S-Marketin oviaukkoa parkkipaikaksi. Vähän on epäilys että voisi olla oman tien asukkeja koska yksi peräpään sankari on jo näyteikkunaan osunut ja voisi olettaa että se tehohirviö olisi jo korjattu.

Kilvestä vielä sen verran että olisin sen korjannut, jos olisin keksinyt siihen toimivan keinon. Imeisesti porattava, poltettava ja tehtävä kokonaan uusi kiinnitystapa/rauta alumiinisen tilalle.

Hyvin ei mennyt vesisateessa myöskään kuorma-autoilijalla joka kynti ojanpohjaa lentokentän kokoisessa risteyksessä. Siinä sentään kirjastoautokin mahtuu kääntymään ja olemaan paikallaan reunassa kun täysperävaunulla ajetaan ohi.

Aihiot on kateissa- siis laskuaihiot oli kertakakikkisen hävöksissä. Ei ollut ulkona, ei sisällä, ei missään koneessa. No sitten kun oli kaivettu yhtä lukuunottamatta kaikki tiedot esiin, lyöty ne koneeseen ja piti mennä ikivanhaa tulostinta herättelemään henkiin löytyi aihiolappu vieläkin vanhemman kiikarikotelon alta. Oli siis niin keskeisellä paikalla että hävetti.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus