Valokuvia

  • licence27

Ne kuvat joita ei ole valokuva-albumissa kaikkien nähtävillä. Varmaan joku jo epäilee pornolöytöä vaan ei... Tai no nyt kun katsoo sopivassa valossa niin voisi hyvinkin luulla että lippaat on täynnä molemmissa pusseissa ja vaikka piippu osoittaakin maata kohti niin se ei johdu seuran rumuudesta.

Ottopaikkaa en pysty sanomaan tarkasti, mutta ei ainakaan Dobrotin, koska siellä ei oikein mahtunut kahta rekkaa vierekkäin kestopäällysteelle ja sitten vielä yksi miehistönkuljetusvanu vinottain ja vieläpä väljästi.

Vielä enemmän harmi kun en tosiaankaan muista tai välttämättä edes tiedä keiden kahden naisen paljaiden olkapäiden välissä poseeraan. Kumpikaan ei tulkki, eikä paikallistyöntekijä, eikä edes naapurikylän pieni murhapolttajatyttö. Ei ole myöskään kumpikaan leirin vastapäisen naapuruston tytöistä ja sen paljastaa kuppikoko.

Edes kymmenellä tuhannella merkillä en pysty kuvailemaan noita tummia kaunottaria enkä heidän nyttemmin jo toivottavasti partakoneita saaneita äitejään.

Maailmaa parantamassa, valokuvasta kamerakännykällä sumennettu
Maailmaa parantamassa, valokuvasta kamerakännykällä sumennettu

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus