Kuume vs vitutus

  • licence27

Jo hetken näytti elo mukavalta. Kuume talttui viimein, ruoka maistuu muullekin kuin kaurapuurolle ja kaupassa oli vaihteeksi kiva käydä.

Mikä sitten mättää: Ahkera talkoolainen oli onnistunut tekemään kaikki muutama merkintä sitten mainitsemani virheet yhdellä ajokerralla, eikä siinä vielä kaikki, nyt sit jo yleensä todella mukavista naapureista kaksi otti yhtettä aivan hiiltyneinä. Kolmas oli käynyt ojassa tyhjän päälle auratulla ja neljäskin ihmetteli millä ajotekniikalla saa hyvän tien yhdellä ajokerralla noin paskaan kuntoon keskellä talvea.

Sen lyhyen ajomatkan perusteella kun kauppaan ja takaisin suhasin oli jokainen valituksen sana aiheellinen. Jälki on hirveää kun on liian suuri ajonopeus ja liian kevyt työkalu. Ajettu perälevyn kanssa- jos olisi saanut ajonopeutta lisää jonnekin 60 km/h hujakoille niin jälki olisi ollut parempi. Samoin se olisi ollut siedettävä jossain alle 10 km/h nopeudessa, mutta suoritus sekin että tasainen jäätie on kuin 3,5 km peräkkäisiä hidastetöyssyjä.

Varmaan pakko tehdä niille jotain huomenna ja tilata tarkastusaika hammaslääkärille.

Yksi antenni, korjattu, täystuho on murjonut tukkikouralla ohjaamon katon, tiivisteet liimattu ja vetovarren teleskooppipää vaihdettu.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus