Vanerilaatikoita ja vormuloita

  • licence27

Tavallaan oli vapaapäivä. Käytännössä jouduin kuitenkin antamaan puoli tuntia käyttökoulutusta, juttelemaan parinkin asiakkaan kanssa ja viemään yhden perävaunun lainaan.

Kontin sisustus oli muuttunut aika radikaalisti ja näyttää että siihen on turha ruveta survomaan tuoreita vanerilaatikoita. Ensimmäinen laatikko täyttyi jo polttopuilla. Periaatteessa vanerilaatikko on tukeva, mutta sitten kun sen laittaa täyteen polttopuita niin laatikot tarvis olla pinottavissa. Ehkä kaksi laatikkoa kestäisi laittaa ilman vahvisttuksiakin, mutta päädyin kuitenkin 45x45 riman ruuvaamiseen ettei laatikon ylärena purkeaisi. Samalla lisäsin m rimat laatikon pohjaan tähdäten siihen että laatikot lukittuisivat toisiinsa kuten rakennuspalikat. Silloin ainakin kahta tai jopa kolmea laatikkoa voisi siirtää kerralla ainakin tyhjänä ja niistä saisi ruuvaamalla kasaan tukevan pukin.

Täytyy tehdä laho/homesuojatusta vanerista samoilla toimintamitoilla laatikko tai vaikka usemapi niin voi tehdä parivertailun ulkosäilytyksestä. Kai se suojaamatonkin vaneri kestää kun sen saa katon alle.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus