Vaunut vaunuissa ja vaunut päälle

  • licence27

Joskus pienenkin esineen tai asian kuljettaminen teettää tuskaa. Olin yrittänyt pitää päiväohjelman mahdollisimman niukkana, mutta toisin kävi.

Saatuani muuannen pikkutien lanattua, sahat teroitettua ja työkalut lastattua suuntasin kaatamaan puita- tai siis niin luulin. Kaverillani vaan sattui olemaan ohjelmassa hevoskärryjen nouto ja koska niissä oli pohjana rumpujarrulisen kuplan etuakseli kysyin josko tarvisi apua lastauksessa.

Erinäisten vaiheiden kautta päädyin koppakärryn kyytiin melkeinpä pelkäämään paikoin ja seikkailemaan toista kärryä etsiessä. Eikä meinannut millään päivä riittää näinkään.

Eli henkilöauton peräavaunulla kuskattiin hevoskärryt ja lopulta traktorin vaunulla henkilöauton perävaunut. Moinen suoritus olisi olut vaativampi jos ei olisi ollut konevoimaa kummassakin päässä nostamassa. Hevoskärry jouduttiin lastaamaan ihan käsipelillä.

En ollu koskaan aikaisemmin nähnyt jarrrvaunuja. Kyläsepän tekemä malli oli ihan siistin ja toimivan oloinen, mutta se penkki tulee tarvitsemaan hieman tukevampaa pehmustetta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus