Vettä myllyyn

  • licence27

Joskus pieni virheellisen informaation jakaminen käy helposti. Kuvitellaanpa tilanne jossa kaksi ihmistä keskustelee keskenään ja sen kuulee joku kolmas osapuoli. Mikäli keskustelun alku ja tausta puuttuu tulee hassuja väärinymmärryksiä.

Luultavasti tänään väärinymmärrys on mennyt läpi puolen suvun ja tämän viikon tapahtumista kuulen vielä jatkossakin, varmasti ainakin pirullisia kysymyksiä.

Sen verran voin lohduttautua että hautajaisten tullessa jos joku vanhempi täti tai setä alkaa kysellä koska on tullut minun vuoroni hankkia lapsia tai mennä naimisiin voi kysyä saman kysymyksen muun kirkollisen tilaisuuden osalta.

En ole nyt ihan äkkiä hankkimassa jälkikasvua- toimitusaika on kuitenkin normaalisti vähintään se 9 kuukautta luonnonmenetelmällä ja nykyteknologialla tarvis olla se munasolunkantajakin ja päästävä harjoittelemaan taas sitä hedelmöitystoimitusta.

Kuulin tuossa kuinka muuannen viraston työntekijällä on joku kompleksi perheettömiä kohtaan. Eihän se lapsen vika ole jos vanhemmat eivät tule toimeen keskenään. Ei molemmat vanhemmat takaa yhtään sen onnellisempaa lasta kuin yksin tai yhteishuoltajuus. Eroja on monenlaisia ja niin on vanhempiakin.

Miten sitten oikein lähestyä tai miten lähentyä ihmisen kanssa jolla on jo lapsi toisen ihmisen kanssa. Mitä se isi tai äiti kaipaa ja miten se lapsi reagoi muutokseen?

Kuvittelisin ainakin jonkinlaista kapinaa ja muutosvastarintaa iästä ja kehitysasteesta riippuen.

Päivän työt tuli onneksi tehtyä ja ontelo on odottamassa loppusijoitusta. Tolpat poistettu häkistä ja mullat levitetty monttujen yli.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus